Retkelle 2019 -messut nurkan takana

Toinen kerta mennee vielä vahingon piikkiin, mut kolmannen kohdalla voidaanki viimeistään puhua jo perinteestä. Sanonta ei välttämättä menny ihan noin, mut Keski-Suomen kehdossa jo toista kertaa järjestettävät Retkelle -messut ovat kyllä hyvää vauhtia muuttumassa perinteeksi ja on hienoa päästä olemaan osa tätäkin karnevaalia jo toisen kerran.

Oon siis Retkipaikan kirjoittajatiimiläisten kanssa järjestämässä laajaa retkeilyaiheista ohjelmatarjontaa Retkelle 2019 -messuilla Jyväskylän Paviljongissa la 27. – su 28.4.2019. Tarkkaan ottaen oon Rinkkaputken Heikin kanssa kertomassa Metsähallituksen väärtihommista, eli vapaaehtoistöistä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, ja vielä läskipyörineni Fillaripäiväkirjan Jaska Halttusen kanssa kertomassa Ympärivuotisen pyöräretkeilyn moniulotteisista mahdollisuuksista.

pallas01-vaartit
Väärtit ja kantatyöntekijät Pallaksella tunnistusrivissä kesällä 2018 (kuva: M. Kyöstilä)
Retkelle_Sunnuntai-11
Kyseisiä henkilöitä voi tunnistaessa käydä vetämässä hihasta liittyen siitä kuinka pitkälle mettään voi mennä pyörällä (kuva: H. Sulander)

Ja perinteiseen tapaan: Eikä siinä vielä kaikki! Retkeilyn ja luonnossaliikkumisen nälkään ja kesäinspikseen siivittää messujen muu laaja ohjelma, joka löytyy tarkemmin täältä: www.retkellemessut.fi/kavijalle/ohjelma/

Ympärivuotisen pyöräretkeilyn moniulotteiset mahdollisuudet w/ Jaska Halttunen: https://www.facebook.com/events/358561541453692/

Vapaaehtoistyö kansallispuistoissa w/ Heikki Sulander:
https://www.facebook.com/events/358561541453692/

Viime vuoden messumeininkejä pyörälenkkeineen ja laavuyöpymisineen voi tunnelmoida messujen tekstiraportista ja oheisesta vlogista.

Tuu moikkaamaan, jos eksyt paikalle ja satut miut tunnistamaan sieltä joukosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: